Search results for "Adnan Koç"
Sijjin 6 (2019) a.k.a Siccin 6

Sijjin 6 (2019) a.k.a Siccin 6

Sijjin 6 (2019) a.k.a Siccin 6
IMDb: 6.3
95 min

Fshatarët turq të sunduar nga “magjia e zezë”, tani duhet të kërkojnë për Zbulues dhe Ekzorcistë që t’i ndihmojnë të shpëtojnë ose ta mposhtin “djallin e myslimanëve”

Country: 
Genre: Horror