Search results for "Afra Saraçoğlu"
Ask Bu Mu? (2018)

Ask Bu Mu? (2018)

Ask Bu Mu? (2018)
IMDb: N/A
N/A

Një histori e vështirë dashurie midis Umut, hajdut që kur ishte fëmijë dhe Gülüm, një vajzë e re e shkolluar një hap larg ëndrrave të saj. Gjithçka e bukur do…

Country: 
Genre: Comedy, Drama, Romance