Search results for "Alec McCormick"
After the Pandemic (2022)

After the Pandemic (2022)

After the Pandemic (2022)
IMDb: 3.6
84 min

Ndiqet një skenar ku shkalla e vdekshmërisë për një virus të ri nuk është 1%, por diku rreth 98%. Eli lë lagjen e saj dhe shkon në një qytet të…

Country: