Search results for "Aleks Kurdzielewicz"
How I Fell in Love with a Gangster (2022)

How I Fell in Love with a Gangster (2022)

How I Fell in Love with a Gangster (2022)
IMDb: N/A
179 min

Një grua misterioze rrëfen ngritjen dhe rënien e Nikodemit “Nikoś” Skotarczak, një nga gangsterët më të mëdhenj në historinë e Polonisë.

Country: 
Genre: Crime, Drama, NETFLIX