Search results for "Aleksa Palladino"
The Mandela Effect (2019)

The Mandela Effect (2019)

The Mandela Effect (2019)
IMDb: 5.7
80 min

Një burrë bëhet i fiksuar pas disa fakteve dhe ngjarjesh që të gjithë njerëzit i kujtojnë gabim. Duke besuar se ky fenomen mund të jetë diçka më e madhe, fiksimi…

Country: