Search results for "Aleksandra Konieczna"
Sweat (2020)

Sweat (2020)

Sweat (2020)
IMDb: 6.6
106 min

Tre ditë në jetën e motivueses së fitnesit Sylwia Zajac. Një personazh i famshëm i rrjeteve sociale e rrethuar nga punonjës besnikë dhe admirues, e cila është në kërkim të…

Country: 
Genre: Drama, Thriller
Leave No Traces (2021)

Leave No Traces (2021)

Leave No Traces (2021)
IMDb: N/A
160 min

Në vitin 1983, Polonia komuniste tronditet nga rasti i gjimnazistit Regorz Przemik, i cili goditet për vdekje nga policia. I vetmi dëshmitar i rrahjes bëhet armiku numër një i shtetit.

Genre: Drama
Corpus Christi (2019)

Corpus Christi (2019)

Corpus Christi (2019)
IMDb: 8.0
115 min

Daniel përjeton një transformim shpirtëror në një qendër paraburgimi. Edhe pse dosja e tij kriminale e pengon atë të aplikojë në shkollën e priftërinjve, ai nuk do të heqë dorë…

Country: 
Genre: Drama