Search results for "Alex Boniello"
Love & Gelato (2022)

Love & Gelato (2022)

Love & Gelato (2022)
IMDb: 5.1
110 min

Për të përmbushur dëshirën e fundit të nënës së saj, Lina e kalon verën para kolegjit, në Romë, ku zbulon romancën, aventurën, dhe pasionin për akulloren.

Country: 
Genre: Comedy, Drama, Romance