Search results for "Alexander Ludwig"
Heart of Champions (2021)

Heart of Champions (2021)

Heart of Champions (2021)
IMDb: 5.5
119 min

Gjatë vitit të tyre të fundit në një universitet sportiv në 1999, jeta e një grupi miqsh dhe shokësh të të njëjtiti ekip ndryshon përgjithmonë kur një veteriner ushtrie merr…

Country: 
Genre: Drama
National Champions (2021)

National Champions (2021)

National Champions (2021)
IMDb: 5.6
116 min

Ndiqni historinë e qendërmbrojtësit elitar, i cili bojkoton ndeshjen më të madhe të vitit, në mënyrë që të luftojë për kompensim të të drejtave, barazi dhe respekt për studentët-sportistë.

Country: 
Genre: Drama
Bad Boys for Life (2020)

Bad Boys for Life (2020)

Bad Boys for Life (2020)
IMDb: 7.3
124 min

Markus Bërnet tashmë është një inspektor policie ndërsa Majk Lauri po përjeton krizën e moshës se mesme. Miqësia e tyre do të vihet në provë pasi Majk kërkon hakmarrje për…

Country: