Search results for "Alexandra Shipp"
Tick, Tick… Boom! (2021)

Tick, Tick… Boom! (2021)

Tick, Tick… Boom! (2021)
IMDb: 7.6
115 min

Në prag të ditëlindjes së tij të 30-të, një kompozitor i ri premtues teatri lundron dashurinë, miqësinë dhe presionet e jetës si artist në qytetin e Nju Jorkut.

Country: 
Genre: Drama
Jexi (2019)

Jexi (2019)

Jexi (2019)
IMDb: 6.5
84 min

Fil është një djalë i ri, i lidhur së tepërmi me telefonin e tij. Pasi detyrohet të blejë një të ri, njeh edhe Xheksën, inteligjencën artificiale të telefonit, e cila…

Country: 
Genre: Comedy