Search results for "Alexia Ioannides"
The Nameless Days (2022)

The Nameless Days (2022)

The Nameless Days (2022)
IMDb: 4.2
92 min

Në kufirin midis Shteteve të Bashkuara dhe Meksikës, një herë në 20 vjet, ka ditë që vendasit i quajnë pakohë. Në këtë kohë perënditë, të cilëve fisi i lashtë Aztek…

Country: