Search results for "Algee Smith"
Mother/Android (2021)

Mother/Android (2021)

Mother/Android (2021)
IMDb: 4.5
110 min

Në një botë post-apokaliptike të tronditur nga një kryengritje e dhunshme e robotëve, një grua e re shtatzënë dhe i dashuri i saj kërkojnë me dëshpërim sigurinë.

Country: 
Earth to Echo (2014)

Earth to Echo (2014)

Earth to Echo (2014)
IMDb: 5.8
91 min

Një grup fëmijësh kalojnë, natën e fundit bashkë duke ndihmuar një mik të vogël alien të kthehet në shtëpi. Por ata vënë veten në rrezik prej gjuetarëve që duan këtë…

Country: