Search results for "Ali İpin"
Eltilerin Savasi (2020) a.k.a Sisters in Law

Eltilerin Savasi (2020) a.k.a Sisters in Law

Eltilerin Savasi (2020) a.k.a Sisters in Law
IMDb: 5.7
118 min

Idetë e Gizemit dhe Sulltanes për martesën janë të ndryshme, por tashmë ato janë kunata dhe kjo mjafton, për të hyrë në një garë pa kufij me njëra-tjetrën.

Country: 
Genre: Comedy, NETFLIX