Search results for "Alia Bhatt"
RRR (2022) a.k.a. Rise Roar Revolt

RRR (2022) a.k.a. Rise Roar Revolt

RRR (2022) a.k.a. Rise Roar Revolt
IMDb: 8.0
3 min

Një histori fiktive për dy revolucionarë legjendarë dhe udhëtimin e tyre larg shtëpisë para se të fillonin të luftonin për vendin e tyre në vitet 1920.

Country: 
Genre: Action, Drama, NETFLIX