Search results for "Alia Shawkat"
Being the Ricardos (2021)

Being the Ricardos (2021)

Being the Ricardos (2021)
IMDb: 6.9
131 min

Në vitin 1952, çifti i famshëm i Hollivudit Lucille Ball dhe Desi Arnaz përballen me pengesa personale dhe profesionale që kërcënojnë karrierën e tyre, marrëdhënien e tyre dhe shfaqjen e…

Country: 
Genre: Drama, History