Search results for "Alicia Witt"
Alice (2022)

Alice (2022)

Alice (2022)
IMDb: 4.9
100 min

Alisa, një grua e skllavëruar nga pronari brutal i një plantacioni rural në Xhorxhia, ëndërron për lirinë. Pas një përleshjeje të dhunshme, ajo ikën nëpër pyje dhe gjendet papritmas në…

Country: 
Genre: Drama, Thriller