Search results for "Almen Wong"
Naked Weapon (2002)

Naked Weapon (2002)

Naked Weapon (2002)
IMDb: 5.5
1 min

40 vajza 13 vjeçare rrëmbehen dhe për 6 vite trajnohen me forcë për të qenë vrasëse. Të mbijetuarat e trajnimit arrijnë të jenë vrasëset me famë ndërkombëtarë, të njohura si…

Country: