Search results for "Amanda Crew"
Freaks (2018)

Freaks (2018)

Freaks (2018)
IMDb: 6.7
105 min

Një vajzë e guximshme zbulon një botë të re të çuditshme, kërcënuese dhe misterioze përtej derës së shtëpisë, pasi i shpëton kontrollit mbrojtës dhe paranojak të babait të saj.

Country: