Search results for "Amanda Peet"
Identity Thief (2013)

Identity Thief (2013)

Identity Thief (2013)
IMDb: 5.7
111 min

Biznesmeni i sjellshëm dhe i butë Sendi Paterson udhëton nga Denveri në Florida për t’u përballur me një grua që në dukje duket naive, por ka vjedhur identitetin e Sendit.

Country: 
Genre: Comedy, Crime