Search results for "Ami Tomite"
Call Boy (2018) +18

Call Boy (2018) +18

Call Boy (2018) +18
IMDb: 6.1
119 min

Ryo Morinaka është student universiteti dhe punon me kohë të pjesshme në një bar. Ai është i mërzitur me jetën e tij të përditshme. Një ditë, miku i tij Shinya…

Country: 
Genre: Drama