Search results for "Amybeth McNulty"
All My Puny Sorrows (2021)

All My Puny Sorrows (2021)

All My Puny Sorrows (2021)
IMDb: 6.2
103 min

Historia e dy motrave: njëra, shkrimtare, lufton me vendimin e tjetrës për t’i dhënë fund jetës së saj dhe në këtë proces bën zbulime të thella për veten e saj.

Country: 
Genre: Drama