Search results for "Ana Girardot"
A Perfect Man (2015) a.k.a. Un homme idéal

A Perfect Man (2015) a.k.a. Un homme idéal

A Perfect Man (2015) a.k.a. Un homme idéal
IMDb: 6.8
104 min

Mateu është një shkrimtar i ri 25-vjeçar i cili ëndërron të botojë romanin e tij. Një ditë ai gjen dorëshkrimin e një plaku që sapo ka vdekur dhe e boton…

Country: 
Genre: Drama, Thriller