Search results for "Ana Katz"
Notes for My Son (2020)

Notes for My Son (2020)

Notes for My Son (2020)
IMDb: 6.2
84 min

Gjatë luftës me kancerin, duke u përballur me të vërtetën e hidhur por të pashmangshme, Maria sigurohet të lërë pas një varg këshillash për djalin e saj 3-vjeçar, si dhe…

Country: 
Genre: Drama, NETFLIX