Search results for "Anatoliy Kotenyov"
The Spacewalker (2017)

The Spacewalker (2017)

The Spacewalker (2017)
IMDb: 7.3
140 min

Ngjarjet e filmit zhvillohen në vitet ’60 të shekullit XX, gjatë Luftës së Ftohtë dhe garës hapësinore midis Bashkimit Sovjetik dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Rusët planifikojnë të jenë…

Country: