Search results for "Andrea Bruschi"
Moglie e marito (2017) a.k.a Husband & Wife

Moglie e marito (2017) a.k.a Husband & Wife

Moglie e marito (2017) a.k.a Husband & Wife
IMDb: 6.4
100 min

Të martuar prej dhjetë vitesh, dhe në krizë të plotë, një çift mendon për divorcin. Por pas një eksperimenti shkencor të dështuar, ata papritmas e gjejnë veten brenda trupit të…

Country: 
Genre: Comedy