Search results for "Andrea Savage"
Look Both Ways (2022)

Look Both Ways (2022)

Look Both Ways (2022)
IMDb: 6.3
2 min

Në prag të diplomimit të kolegjit, jeta e Natalias ndahet në dy realitete paralele: një në të cilin ajo mbetet shtatzënë dhe detyrohet të qënrojë në vendlindje për të rritur…

Country: 
Genre: Comedy, Drama, Romance
Step Brothers (2008)

Step Brothers (2008)

Step Brothers (2008)
IMDb: 6.9
98 min

Brenan dhe Dejl, dy të papunësuar 40 vjeçarë, jetojnë me prindërit e tyre. Ata njihen me njëri-tjetrin pasi prindërit e tyre martohen bashkë. Detyrohen të jetojnë në një dhomë bashkë…

Country: 
Genre: Comedy