Search results for "Andrea Scarduzio"
Hard Night Falling (2019)

Hard Night Falling (2019)

Hard Night Falling (2019)
IMDb: 4.4
85 min

Një agjent i Interpolit duhet të luftojë një shef të pamëshirshëm të krimit dhe mercenarët e tij, që kanë marrë pengje disa njerëz, në vilën e një pasaniku italian. Në…

Country: 
Genre: Action, Thriller