Search results for "Andrea Swift"
Taylor Swift: Miss Americana (2020)

Taylor Swift: Miss Americana (2020)

Taylor Swift: Miss Americana (2020)
IMDb: 7.7
86 min

Një vështrim mbi artisten ikonë të popit, Tejlor Suift, gjatë një periudhe transformuese në jetën e saj, teksa përqafon rolin si kantautore dhe shfrytëzon forcën e plotë të zërit të…

Country: 
Genre: Documentary