Search results for "Andy García"
Ana (2020)

Ana (2020)

Ana (2020)
IMDb: 5.4
105 min

Ana takon rastësisht Rafën. Ata nisen në një udhëtim rrugor në tentativë për të shpëtuar Rafën nga falimentimi dhe vdekja. Ana është vetëm 11 vjeçe por me një mendje shumë…

Country: 
Genre: Comedy, Drama