Search results for "Anie Pascale"
Whitewash (2013)

Whitewash (2013)

Whitewash (2013)
IMDb: 5.8
90 min

Një dimër i ashpër, një punonjës pastrues dëbore godet për vdekje një njeri të dehur në mes natë, kap paniku se si ta mbuloj krimin dhe gabimi qe ka bërë.

Country: 
Genre: Drama, Thriller