Search results for "Aniello Arena"
Martin Eden (2019)

Martin Eden (2019)

Martin Eden (2019)
IMDb: 7.0
129 min

Martin Eden është një djalë i ri i varfër dhe punëtor që nis rrugëtimin e tij të dijes për t’u bërë shkrimtar dhe për të marrë një pozicion në elitën…

Country: 
Genre: Drama