Search results for "Anita Caprioli"
Don’t Kill Me (2021) A.K.A. Non mi uccidere

Don’t Kill Me (2021) A.K.A. Non mi uccidere

Don’t Kill Me (2021) A.K.A. Non mi uccidere
IMDb: 4.3
90 min

19-vjeçarja Mirta vdes nga mbidoza e drogës me të dashurin e saj Robinin. Më pas ajo ringjallet e vetme dhe zbulon se, për të vazhduar të jetojë, duhet të ushqehet…

Country: 
Genre: Drama, Horror, Romance