Search results for "Anna Mucha"
Love, Sex & Pandemic (2022) +18

Love, Sex & Pandemic (2022) +18

Love, Sex & Pandemic (2022) +18
IMDb: 2.5
114 min

Një film mbi marrëdhëniet e 4 personave seksualisht të lirë dhe jo monogamë. Me rastin e pandemisë atyre iu jepet mundësia të vënë jetët e tyre në vijë. Aty ata…

Country: 
Genre: Drama