Search results for "Anna Schumacher"
The Windermere Children (2020)

The Windermere Children (2020)

The Windermere Children (2020)
IMDb: N/A
88 min

Koha e holokaustit, kur Anglia shpëton 300 fëmijë, të mbijetuar nga kampet e përqëndrimit dhe i strehon në Windermere. Kjo është historia e ashpër, e trishtë e lidhjeve që këta…

Country: 
Genre: Drama