Search results for "Anna Stratigò"
Arbëria (2019)

Arbëria (2019)

Arbëria (2019)
IMDb: 6.8
80 min

Pas vdekjes së të atit, Aida kthehet në fshatin e saj arbëresh dhe përballet me ndjenjat e ndërlikuara për origjinën e saj.

Country: 
Genre: Drama