Search results for "Anne Rosenfeld"
The Real Charlie Chaplin (2021)

The Real Charlie Chaplin (2021)

The Real Charlie Chaplin (2021)
IMDb: 7.3
114 min

Një vështrim mbi jetën dhe veprën e Çarli Çaplinit me fjalët e tij, duke shfaqur një intervistë të thelluar që i dha revistës Life në 1966.

Country: 
Genre: Documentary