Search results for "Anneke Blok"
Moloch (2022)

Moloch (2022)

Moloch (2022)
IMDb: 6.2
99 min

Betriek jeton buzë një moçali në veri të Holandës. Kur ajo dhe familja e saj sulmohen nga një i huaj i rastësishëm një natë, Betriek vendos të gjejë një shpjegim….

Country: 
Genre: Horror