Search results for "Anthony Welsh"
Starred Up (2013)

Starred Up (2013)

Starred Up (2013)
IMDb: 7.4
106 min

Erik Love, 19 vjeç, futet në burg. Në ditën e tij të parë, ai sulmon një tjetër të burgosur dhe disa roje. Atij i ofrohet terapi në grup dhe babai…

Country: 
Genre: Drama