Search results for "Antonio Banderas"
Two Much (1995)

Two Much (1995)

Two Much (1995)
IMDb: 5.3
118 min

Një galerist i ri është i dashuruar me dy motra njëkohësisht. Për të zgjidhur problemin, ai vendos të shpikë vëllanë e tij binjak.

Country: 
Genre: Comedy, Romance
Code Name Banshee (2022)

Code Name Banshee (2022)

Code Name Banshee (2022)
IMDb: 3.4
88 min

Kalebi, një ish-vrasës i qeverisë në fshehtësi, del përsëri kur dishepulli i tij me po aq eksperiencë, e quajtur Banshi, zbulon se ka një çmim në kokën e Kalebit.

Country: 
Genre: Action, Thriller
The 33 (2015)

The 33 (2015)

The 33 (2015)
IMDb: 6.9
127 min

Bazuar në një ngjarje të vërtetë ku një minierë ari dhe bakri zë brenda 33 minatorë të cilët mbijetojnë 69 ditë…

Genre: Drama, History
Dolittle (2020)

Dolittle (2020)

Dolittle (2020)
IMDb: 5.6
101 min

Një mjek që mund të flasë me kafshët, fillon një aventurë për të gjetur një ishull legjendar me një nxënës të ri dhe një ekuipazh me kafshëve shtëpiake të çuditshme.

Country: