Search results for "Antonio Ferris"
THE PREY: Legend of Karnoctus (2022)

THE PREY: Legend of Karnoctus (2022)

THE PREY: Legend of Karnoctus (2022)
IMDb: 3.6
93 min

Një togë ushtarësh amerikanë në Afganistan të cilët janë në kërkim të talebanëve bllokohen në një shpellë dhe ndiqen nga një krijesë vdekjeprurëse.

Country: