Search results for "Antonio Gerardi"
The Last Paradiso (2021) a.k.a L’ultimo paradiso

The Last Paradiso (2021) a.k.a L’ultimo paradiso

The Last Paradiso (2021) a.k.a L’ultimo paradiso
IMDb: N/A
107 min

Në Italinë e viteve 1950, një shpirt i lirë ëndërron për dashuri dhe drejtësi. Por një lidhje dashurie e ndaluar shkatërron gjithçka. Bazuar në një histori të vërtet.

Country: