Search results for "Arifin Putra"
Foxtrot Six (2019)

Foxtrot Six (2019)

Foxtrot Six (2019)
IMDb: 6.1
114 min

Përshkallëzimi i ndryshimit klimaterik, po e dobëson ekonominë botërore. Mos prodhimi i drithit dhe rritja e çmimit të ushqimeve, i bën këto të fundit, mallin më të vlefshëm në botë….

Country: