Search results for "Aris Mejias"
Art of Love a.k.a. Simone (2021) +18

Art of Love a.k.a. Simone (2021) +18

Art of Love a.k.a. Simone (2021) +18
IMDb: 4.1
1 min

Një histori dashurie misterioze, erotike dhe përndjekëse midis një shkrimtari/profesori në Universitetin kryesor të Porto Rikos dhe një artisteje aspiruese nga komuniteti imigrant kinez.

Country: 
Genre: Drama, Romance
The Commando (2022)

The Commando (2022)

The Commando (2022)
IMDb: 3.2
93 min

Agjenti i DEA-s, Xhejms Bejkër, kthehet në familje tek gruaja dhe dy vajzat e tij, por e shkuara e përndjek ngado. Armiku i tij, Xhoni, “koka” e kriminelëve lirohet nga…

Country: 
Ana (2020)

Ana (2020)

Ana (2020)
IMDb: 5.4
105 min

Ana takon rastësisht Rafën. Ata nisen në një udhëtim rrugor në tentativë për të shpëtuar Rafën nga falimentimi dhe vdekja. Ana është vetëm 11 vjeçe por me një mendje shumë…

Country: 
Genre: Comedy, Drama