Search results for "Ashley Argota"
Snatchers (2019)

Snatchers (2019)

Snatchers (2019)
IMDb: 5.1
96 min

Një vajzë mbetet papritur shtatzënë brenda natës dhe më vonë mëson se ajo që ka në bark nuk janë qenie njerëzore por alienë që nuk kanë qëllime të mirë për…

Country: