Search results for "Asivak Koostachin"
Red Snow (2019)

Red Snow (2019)

Red Snow (2019)
IMDb: 4.5
100 min

Pasi një ushtar Gwich’in-Kanadez kapet nga talebanët, e gjen veten duke reflektuar mbi vdekjen e kushërirës së tij.

Country: 
Genre: Drama
Montana Story (2021)

Montana Story (2021)

Montana Story (2021)
IMDb: 6.5
114 min

Një vëlla e motër të larguar kthehen në shtëpi në fermën e madhe që dikur e njihnin dhe e donin, duke u përballur me një trashëgimi të thellë dhe të…

Country: 
Genre: Drama