Search results for "Asri Handayani"
Sabrina (2018)

Sabrina (2018)

Sabrina (2018)
IMDb: 4.1
113 min

Një prodhues lodrash dhe gruaja e tij terrorizohen nga një demon pasi mbesa e tyre jetime përpiqet të thërrasë shpirtin e mamasë së saj të ndjerë.

Country: 
Genre: Horror, Thriller