Search results for "Atlin Mitchell"
The Marine 4: Moving Target (2015)

The Marine 4: Moving Target (2015)

The Marine 4: Moving Target (2015)
IMDb: 5.2
90 min

Një ish-marins caktohet për të mbrojtur një vajzë e cila ka informacione për një korporatë ushtarake të korruptuar, por gjërat keqësohen kur ai dhe ekipi i tij sulmohen gjatë rrugës nga…

Country: 
Genre: Action