Search results for "August Diehl"
Munich – The Edge of War (2021)

Munich – The Edge of War (2021)

Munich – The Edge of War (2021)
IMDb: 6.7
123 min

Hitleri përgatitet të pushtojë Çekosllovakinë dhe qeveria e Nevil Chamberlein kërkon një zgjidhje paqësore. Një nëpunës civil britanik dhe një diplomat gjerman, udhëtojnë në Mynih për të ruajtur paqen.

Plan A (2021)

Plan A (2021)

Plan A (2021)
IMDb: 5.7
109 min

Në vitin 1945, një grup hebrenjsh të mbijetuar të holokaustit planifikuan të helmonin sistemin e ujit në Gjermani. Filmi tregon operacionin sekret të rrezikshëm dhe të guximshëm që u quajt…

Country: 
Genre: Thriller