Search results for "Aya Hoja"
Pride Jewel (2022)

Pride Jewel (2022)

Pride Jewel (2022)
IMDb: 6.6
96 min

Babë dhe bir mbërrijnë në zonën e Gjirit të San Franciskos pasi një tërmet shkatërroi qytetin e tyre të vogël në Armeni. Në mosmarrëveshje për pabesinë enbabait të tij, Andre,…

Country: 
Genre: Uncategorized