Search results for "Ayushmann Khurrana"
Chandigarh Kare Aashiqui (2021)

Chandigarh Kare Aashiqui (2021)

Chandigarh Kare Aashiqui (2021)
IMDb: 6.8
117 min

Manu, një bodybuilder nga Chandigarh, Indi, bie në dashuri me Maanvi, një mësuese Zumba. Gjithçka duket mirë derisa një zbulim shkakton trazira në historinë e tyre të dashurisë.

Country: 
Genre: Crime, Drama, Romance
Vicky Donor (2012)

Vicky Donor (2012)

Vicky Donor (2012)
IMDb: 7.8
126 min

Nje burre paguhet nga nje doktor klinike infertiliteti per te dhuruar sperme, dhe behet nje nga dhuruesit me te medhenj te spermes ne ate klinike.

Country: 
Genre: Comedy, Romance