Search results for "Bae Doona"
Broker (2022)

Broker (2022)

Broker (2022)
IMDb: 7.2
129 min

Një burrë dhe shoku i tij herë pas here vjedhin foshnja nga kutia e foshnjave të kishës dhe i shesin në tregun e zi të birësimeve. Megjithatë, kur një nënë…

Country: 
Genre: Drama